Corner kast

Materialen Eiken, Hoogglans, Kersen, Matlak, Noten
Merk CASE
Ontwerper Kees Verhouden
  • Eigen meubelmakerij en spuiterij
  • Gerenommeerde merken
  • Brandstore Bert Plantagie
  • Meubels op maat
  • Ook op afspraak in de avonduren
  • Eigen bezorgservice NL en BE
  • CBW erkende woonwinkel
Meer van dit product?
Stel uw vraag aan Kees
Maak een afspraak
Meer informatie

Corner kast

De serie Corner heeft een rijke uitstraling door het ontwerp! Strakke lijnen, grote flexibiliteit en een perfectie tot in de details. Naast de Corner kast ook verkrijgbaar als TV meubel en als dressoir.

Het specifieke van de serie Corner is de hoekoplossing van de deuren of laden met het zijpaneel. Dit is in overstek gemaakt en dat is goed zichtbaar aan de opening tussen de deuren of laden. De binnenkast is geheel van noten of eiken evenals het bovendek en de plint. De fronten en zijpanelen zijn gelakt en kunnen in iedere gewenste kleur zowel in hoogglans als matlak.

Prijsindicatie
Deze bergkast in de maat 120 x 45 x 137 met 4 deuren in notenhout of eikenhout gecombineerd met matlak kost € 4500,-. Deze prijs is exclusief montage op locatie.

Houtsoorten
Eiken, Noten, Kersen, Hoogglans en Matlak in alle RAL en Sikkens kleuren.

Maten
De hier afgebeelde bergkast met 4 deuren heeft de afmeting: 130 x 147 x 45. Verkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen, ook eventueel met binnenlade. Uiteraard kan de Corner ook in andere uitvoeringen zoals te zien is op de andere foto’s.

Langskomen?
Wij nodigen u graag uit in onze woonwinkel waar 10 tallen tv kasten staan opgesteld. Ook kunt u een kijkje nemen in onze meubelmakerij en spuiterij waar de maatwerk meubels gemaakt worden. U kunt ook online een afspraak maken, ook voor in de avonduren. Kees of een van onze andere interieurspecialisten reserveren dan alle tijd voor u om u optimaal te adviseren en een schets te maken. Als u de maten van de apparatuur en de gebruikte kleuren meebrengt maakt dit het bepalen van uw keuze gemakkelijker.