Insert

Materialen Leder, Stof
Merk Pode by Leolux
Ontwerper Jet Dircks
  • Eigen meubelmakerij en spuiterij
  • Gerenommeerde merken
  • Brandstore XL Bert Plantagie
  • Meubels op maat
  • Ook op afspraak in de avonduren
  • Eigen bezorgservice NL en BE
  • CBW erkende woonwinkel
Meer van dit product?
Stel uw vraag aan Kees
Maak een afspraak
Meer informatie

Insert

Deze strakke hoekbank is in elk interieur op zijn plaats. In stof of leer? Dat is helemaal aan jou, net als de opstelling. Wat dacht je van een combinatie van de koppelbank met een chaise longue? Perfect voor heerlijke lounge momenten. Om dit design aan jouw smaak aan te passen, is er keuze uit veel stoffen en lakkleuren voor de pootjes. En stel je eens voor hoe spannend een stoffen Insert wordt met leren biezen in een contrastkleur. Maar ook “stof op stof” en “leer op leer” behoren tot de mogelijkheden.

Opties
Leverbaar als aanbouwbank op basis van een schakelbank in combinatie met een 2,5-zits element, een 3-zitselement of een chaise longue. Er is ook een bijpassende poef. De stoere bies kan worden uitgevoerd in afwijkende kleuren en materialen. Voetjes “Needle” in twee hoogtes, beide in aluminium of gelakt (Pode Lac&Stitch kleuren). De bank die op deze vormgeving aansluit, heet EDIT.

Afmeting L B H
Element 2.5 zits arm L/R 155 95 77
Element 3 zits arm L/R 185 95 77
Schakelbank arm L/R 239 95 77
Chaise-Longue arm, L/R 99 158 77
Hocker 99 52 42

Alle maten zijn ca. maten.

Promoprijzen
De Insert is onder andere verkrijgbaar in een aantal Promo stoffen die tijdelijk extra aantrekkelijk geprijsd zijn, waaronder Hallingdal van Kvadrat.

We hebben deze hoekbank momenteel niet in onze winkel staan. De enkelvoudige bank Edit is wel te bewonderen in onze showroom.

Onderhoud
Middels de webshop van onze partner LCK Nederland BV kunnen gemakkelijk onderhoudsproducten besteld worden. Bij vragen over reiniging en onderhoud, onderhoudsproducten en bestellingen kunt u terecht bij LCK Nederland BV.