Bert Plantagie Bartafels

Stijlvolle en eigentijdse design bartafels

Bert Plantagie design bartafels

Design. Comfort. Maatwerk. Vakmanschap. Duurzaamheid.
Bij bert plantagie ontwikkelen ze stoelen en tafels waarin deze vijf aspecten samensmelten. En dat op een plek waar alles en iedereen in een huis samenkomt: aan tafel. Want daar speelt het leven zich af. Er wordt gewerkt, geleerd, gegeten, genoten en gelachen. Daar worden verhalen verteld en herinneringen gemaakt.

Steeds vaker zien we dat de tafel in de eetkamer of de keuken vervangen wordt voor een bartafel. Uiteraard met daarbij comfortabele barkrukken. De keuken is voor veel mensen het middelpunt van het huis. We vinden het gezellig als er gekookt kan worden in het bijzijn van vrienden en familie. En dat is nog leuker als de omgeving gezellig is en prettig aanvoelt. Daarom is het kiezen van een juiste bartafel en barkrukken zo belangrijk. Die moeten niet alleen praktisch en comfortabel zijn, maar liefst ook iets van uw persoonlijke smaak en stijl weerspiegelen. De collectie bartafels is daarom niet alleen mooi en van hoge kwaliteit, maar ook uitgerust met ontzettend veel mogelijkheden en opties.


Bert Plantagie bartafels - Hoogwaardig design en stijl

De bert plantagie bartafels zijn de oplossing bij kleinere interieurs. Anders dan een eettafel heeft een bartafel een compact formaat. Ook is de tafel hoger, in plaats van breed, waardoor u veel ruimte bespaart. Eten en borrelen op hoger niveau dus! Maak uw design bartafel compleet met een bert plantagie barkruk.

Zoals bij alle meubels van bert plantagie, kan ook uw bartafel geheel op maat gemaakt worden. Van alle bartafels, is ook een eetkamertafel variant, zodat u deze met elkaar kunt combineren. Naast een prachtig tafelblad zijn de tafels ook voorzien van een dwarsstang. Deze zorgt voor extra stabiliteit en fungeert tegelijkertijd ook als voetensteun. Wel zo comfortabel!

Bert Plantagie heeft de bartafel Edge in de collectie. Deze hoogwaardige tafels zijn verkrijgbaar in meerdere hoogtes en breedtes. Voor het tafelblad van de Edge kunt u kiezen uit eikenhout, notenhout, Dekton of keramiek. Het frame kan in alle standaard en niet standaard bert plantagie lakkleuren gespoten worden. Voor een bartafel waar op gegeten, gedonken en genoeid wordt is een keramisch blad erg aan te bevelen. Hoewel de eigenschappen enigszins kunnen variëren per afwerking, geldt in het algemeen dat keramiek een uitstekende kras- en hittebestendigheid heeft. Ook de vlekbestendigheid van keramiek is uitstekend.

Ontdek onze collectie moderne bartafels

Bovenstaande bartafels van bert plantagie kunt u ook bekijken in onze woonwinkel in Oirschot. Onze woonwinkel bezit een groot gedeelte van de collectie van bert plantagie. Twijfelt u over de opstelling of mogelijkheden in afwerking? Onze interieurspecialisten voorzien u graag van een persoonlijk advies.

Bartafels die je interieur naar een hoger niveau tillen

Als grootste en enige bert plantagie Brandstore XL van Brabant hebben wij naast de design bartafels ook bijpassende barkrukken in huis. Zo maakt u uw bartafel helemaal compleet! Op zoek naar een volledig interieur van deze topdesigner, ontdek dan ook de collectie banken, eetkamertafels en fauteuils van bert plantagie.