Bree’s New World

Met de design stoelen van Bree’s New World biedt Kees Verhouden Meubelen u een zeer uitgebreide collectie design eetkamerstoelen waarbij veelzijdigheid en een origineel ontwerp centraal staan.

Veelzijdige, gedurfde design meubels van Nederlandse bodem

Bree’s New World is een modern ontwerpbedrijf en fabrikant van eigentijdse meubelen. Bij Bree’s New World zetten we in op lef en veelzijdigheid. We willen ons niet beperken tot één type interieur, wat ons werk uitdagend en allesbehalve saai maakt. Het resultaat is een zeer uiteenlopende, gedurfde meubelcollectie, zowel qua ontwerp als qua materiaalgebruik. Strak, modern, industrieel, design, organisch, retro of landelijk, al deze termen zijn min of meer wel van toepassing op onze meubelen. We houden van meubeltrends, zonder ons Bree’s New World karakter te verliezen.

Een groot deel van de Nederlandse meubelindustrie heeft haar productiefaciliteiten uit kostenoverwegingen grotendeels moeten verplaatsen naar goedkopere productielanden. Een steeds groter deel van de meubelen die in Nederland worden verkocht, wordt niet meer in Nederland geproduceerd. Bree’s New World is er trots op dat veruit het grootste deel van onze productie nog steeds in Nederland plaatsvindt.