Pode by Leolux Fauteuils

Uitnodigende, frisse en kleurrijke design fauteuils

Pode by Leolux Design Fauteuil

Net als de Pode banken, kenmerken de Pode fauteuils zich door hun jeugdige en frisse karakter. Trendy kleuren met actuele stofferingen. Het uitnodigende design, hoogwaardige stoffen en heerlijk zitcomfort zorgen ervoor dat u urenlang in uw fauteuil kunt vertoeven.

Een fauteuil is een plek waar je je even helemaal kunt terugtrekken, om te lezen in uw favoriete boek of naar de beste serie/film te kijken. Daarom is het van belang dat een fauteuil helemaal bij u past. De fauteuils van Pode zijn stijlvol en zeer comfortabel. Ze komen in verschillende vormen, dus voor ieder relax niveau heeft Pode een passende fauteuil. Over ieder detail van deze fauteuils is nagedacht en dat zie je terug in de keurige afwerkingen. Ook heeft Pode meerdere draaifauteuils. Het fijne aan een draaifauteuil is dat deze stoel sociale interacties nog makkelijker maakt; U kunt iedereen goed aankijken door de 360 graden draaifunctie. Ideaal toch?

Pode meubelen

Design meubels waar u bij wegdroomt, dat zijn de meubels van Pode by Leolux zeker. Het Nederlandse bedrijf is een dochteronderneming van het bekende merk Leolux en heeft daarmee veel ervaring in huis. En dat ziet u! Voor Pode gaat design verder dan slechts één ontwerp, ze bieden een complete lifestyle collectie van meubelen en accessoires aan. De Pode meubelen worden ontworpen door internationale topdesigners, onder toeziend oog van art directors Roderick en Claire Vos die er voor zorgen dat ieder meubelstuk de Pode look-and-feel krijgt. Pode werkt samen met vertrouwde leveranciers die materialen van hoogwaardige kwaliteit aanleveren. De pode-lifestyle is voor iedereen bereikbaar, want ze leggen de lat qua kwaliteit hoog maar voor de prijs juist niet.


Pode: van de makers van Leolux

Pode is een onderdeel van het bekende topmerk Leolux. Leolux staat garant voor aantrekkelijke prijzen, innovatief design, perfecte afwerking, solide constructie en ultiem zitcomfort. Pode kenmerkt zich door een ‘jonge ontwerp stijl’: strak, trendy, kleurrijk, fris en voorzien van actuele bekleding.

Stel zelf uw Pode by Leolux Fauteuil samen

Pode biedt een gevarieerde collectie fauteuils die bekend staan om hun eigentijdse design, comfort en hoogwaardige materialen. Hier is een algemene beschrijving van de fauteuils van Pode:

  1. Modern design: De fauteuils van Pode hebben over het algemeen een modern en eigentijds ontwerp. Ze worden gekenmerkt door strakke lijnen, verfijnde details en een minimalistische esthetiek die past bij diverse interieurstijlen.
  2. Comfort: Comfort staat centraal bij de fauteuils van Pode. Ze zijn ontworpen om een comfortabele zitervaring te bieden, met ergonomisch gevormde zittingen, ondersteunende rugleuningen en zachte kussens die zorgen voor optimale ontspanning.
  3. Hoogwaardige materialen: Pode maakt gebruik van hoogwaardige materialen bij de productie van hun fauteuils. Dit omvat duurzame houtsoorten, hoogwaardige metalen en kwaliteitsstoffen of leersoorten, die bijdragen aan de duurzaamheid en luxe uitstraling van de fauteuils.
  4. Variatie in ontwerp: De collectie fauteuils van Pode omvat verschillende ontwerpstijlen en vormen. Van strakke en gestroomlijnde fauteuils tot meer organische en uitnodigende modellen, er is een breed scala aan opties om uit te kiezen, waardoor klanten de perfecte fauteuil kunnen vinden die past bij hun individuele smaak en interieur.
  5. Personalisatie-opties: Pode biedt vaak personalisatie-opties voor hun fauteuils, waaronder keuzes in stoffen, leersoorten, kleuren en afwerkingen. Hierdoor kunnen klanten hun fauteuil aanpassen aan hun specifieke behoeften en voorkeuren.

Kortom, fauteuils van Pode worden gewaardeerd om hun eigentijdse design, comfort en hoogwaardige afwerking, waardoor ze aantrekkelijke en functionele meubelstukken zijn voor verschillende woonruimtes.