Pode by Leolux Fauteuils

Uitnodigende, frisse en kleurrijke design fauteuils

Pode by Leolux Design Fauteuil

Net als de Pode banken, kenmerken de Pode fauteuils zich door hun jeugdige en frisse karakter. Trendy kleuren met actuele stofferingen. Het uitnodigende design, hoogwaardige stoffen en heerlijk zitcomfort zorgen ervoor dat u urenlang in uw fauteuil kunt vertoeven.


Pode: van de makers van Leolux

Pode is een onderdeel van het bekende topmerk Leolux. Leolux staat garant voor aantrekkelijke prijzen, innovatief design, perfecte afwerking, solide constructie en ultiem zitcomfort. Pode kenmerkt zich door een ‘jonge ontwerp stijl’: strak, trendy, kleurrijk, fris en voorzien van actuele bekleding.

Stel zelf uw Pode by Leolux Fauteuil samen

Zoals bij elk Pode meubel kiest u de uitvoering die u wilt voor uw Pode fauteuil, door te kiezen uit diverse kleuren en hoogwaardige bekleding. Gaat u voor één kleur leer of stof (ton-sur-ton)? Of kiest u wellicht voor een uniek combinatie van deze twee (duo-stoffering)? Ook zijn er diverse mogelijkheden in zithoogte en kleur van het onderstel van de fauteuil. Maak uw fauteuil compleet door het kiezen voor een bijpassende poef.

Vakkundig vervaardigd in Nederland

Elke design fauteuil van Pode wordt met de grootste zorg en oog voor detail op Nederlandse bodem vervaardigd. Zo houdt Pode by Leolux de lijnen kort, zijn de meubels betaalbaar en kan op snelle termijn geleverd worden.

Ontdek alle Pode by Leolux Fauteuils in onze woonwinkel

Kom proefzitten op een van de vele fauteuils Pode die wij in onze woonwinkel hebben staan. Wij voorzien u graag van advies om uw Pode fauteuil op maat te creëren.

Naast de Pode fauteuils, vindt u bij ons ook Pode banken, bijzettafels en verlichting.