Pode by Leolux Banken

Design banken met een eigenwijs uiterlijk

Pode by Leolux Design Banken

‘Uitgekiende design banken met een eigenwijs uiterlijk’. Zo omschrijft Leolux de collectie Pode banken. De banken zijn verrassend, fris, kleurrijk en toch heel betaalbaar. Naast een trendy uiterlijk hebben de banken een compact design en zijn voorzien van het hoogwaardige Leolux comfort. Welke Pode by Leolux bank past het beste bij u?


Pode: van de makers van Leolux

Pode is een onderdeel van het bekende Nederlandse topmerk Leolux. Leolux staat garant voor aantrekkelijke prijzen, innovatief design, perfecte afwerking, solide constructie en ultiem zitcomfort. De Pode collectie kenmerkt zich door de ‘jonge stijl’. Strak, trendy, kleurrijk en fris.

Stel zelf uw Pode by Leolux Bank samen

Elk Pode meubel is strak gestoffeerd en perfect afgewerkt. U kunt zelf uw ideale bank samenstellen door te kiezen uit diverse kleuren en hoogwaardige bekledingsmaterialen van A-merk producenten als De Ploeg, Kvadrat en diverse Italiaanse top weverijen. Het leer en Q-frame komen van Leolux zelf. 

Strak en vakkundig vervaardigd in Nederland

Elke design bank van Pode wordt duurzaam vervaardigd op Hollandse bodem. Dagelijks zetten vakmensen van Pode hun kennis en expertise in om uw bank op maat te maken. Pode kiest bewust niet voor het gebruik van losse hoezen om de bank te bekleden. Elk onderdeel van de bank wordt apart gestoffeerd en aan de onderkant van de bank vastgeniet. Zo wordt de spanning gelijkmatig verdeeld, ontstaan er geen plooien en geniet u van een strak design. Hierdoor geniet u nog jarenlang van uw Pode designbank.

Ontdek alle Pode by Leolux Banken in onze woonwinkel

Bij Kees Verhouden Meubelen ontdekt u de actuele collectie van Pode by Leolux Design Banken. Samen, met een Pode specialist, nemen wij u mee in de mogelijkheden in opstelling, kleur en bekleding. Kom langs en ervaar zelf de topkwaliteit Pode. 

Naast de Pode Banken, vindt u bij ons ook Pode fauteuils, bijzettafels en verlichting.