CASE Connect tv meubel met lift

Materialen Eiken, Kersen, Noten
Merk CASE
Ontwerper Kees Verhouden
  • Woonwinkel met 35 gerenommeerde merken
  • Brandstore XL Bert Plantagie
  • Eigen meubelmakerij en spuiterij
  • Meubels op maat
  • Ook op afspraak (evt. in de avonduren)
  • Eigen bezorgservice NL en BE
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • CBW erkende woonwinkel
  • 5 dagen per week geopend
Meer van dit product?
Stel uw vraag aan Kees
Maak een afspraak
Meer informatie

Connect met lift

Vindt u de tv in de weg staan? Kies dan voor de luxueuze Connect met lift uitvoering met een motorisch te bedienen tv-lift. Een druk op de afstandsbediening en uw tv zakt weg in het dressoir.

Prijsindicatie van tv meubel Connect met lift in onze woonwinkel (zoals op de foto)

De ombouw is eiken Soft Touch. De fronten zijn gespoten in een matlak (RAL9010). Het speakerdoek is zwart en de kast is voorzien van een TV lift (klein model).
Prijs € 4615,-. Deze prijs is exclusief montage op locatie.

Materialen

De binnenkasten binnen de serie Connect worden vervaardigd van MDF met een krasvaste kunststof laag. De zijpanelen en blad kunnen in hout of MDF matlak of hoogglans worden uitgevoerd. De fronten worden ook van MDF vervaardigd in iedere gewenste kleur. De TV meubels uit de CASE collectie zijn verkrijgbaar in alle maten, indelingen en 3 houtsoorten (eiken, noten, kersen) al dan niet gecombineerd met MDF. We hebben alle RAL, Sikkens en NCS kleuren (10.000 in mat of glanzend) standaard in de collectie. Speakerdoek is bij ons leverbaar in 56 kleuren.

Mogelijkheden

De serie Connect wordt helemaal op maat gemaakt in iedere afmeting. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor deurtjes, laden, kleppen of een open vak. Moet de kast hangen of staan op een plint of pootjes? U mag het zeggen want bij ons bent u de créateur van uw eigen CASE meubel!

Uitvoeringen

De afmeting van dit meubel in het filmpje is 220 x 45 x 75. Het bovenblad en de plint is uitgevoerd in geolied noten, de rest is mat gelakt. Dit dressoir heeft bovendien een klep bekleed met speakerdoek, daarachter ligt de soundbar. Ideaal als u naar de radio wilt luisteren want de TV blijft dan in de kast.

Op de tweede foto ziet u een andere uitvoering van dit TV meubel met lift. Het meubel hangt gedeeltelijk aan de muur en de TV verdwijnt in de voet onder het dressoir. Ook in dit meubel is er ruimte voor een soundbar. Dit meubel is te zien in onze woonwinkel.

Vragen?

Vragen over een TV meubel op maat? Stel uw vraag aan Kees. Hij geeft u binnen 24 uur antwoord.

Deze serie uit de collectie Case bestaat uit tv-meubels , dressoirs, bergkasten, vitrinekasten, wandmeubels enz. Het TV meubel kan ook zonder lift en die is te zien op de pagina Connect TV meubel. Alle CASE meubelen zijn in iedere maat verkrijgbaar.

Meer inspiratie?

Voor meer inspiratie kijk op de pagina producten bij maatwerk.

Kom langs voor inspiratie en persoonlijk advies

Bijna al onze tv kasten kunt u in onze woonwinkel in Oirschot bekijken. Ook kunt u een kijkje nemen in onze meubelmakerij en spuiterij waar de maatwerk meubels gemaakt worden. U kunt ook online een afspraak maken, ook voor in de avonduren. Kees of een van onze andere interieurspecialisten reserveren dan alle tijd voor u om u optimaal te adviseren en een schets te maken. Als u de maten van de apparatuur en de gebruikte kleuren meebrengt maakt dit het bepalen van uw keuze gemakkelijker.