Een buitenkleed

Kleden voor buiten zijn ontworpen om te worden gebruikt op terrassen, patio’s, tuin of balkon. Ze zijn gemaakt van materialen die bestand zijn tegen weersinvloeden zoals regen, zonlicht en vuil. Een buitenkleed geeft extra cachet aan jouw buitenruimte en ziet er gezellig uit.

Outdoor karpet van Brink&Campman

De kenmerken en voordelen van outdoor vloerkleden

  1. Weerbestendigheid: Outdoor karpetten zijn vaak gemaakt van synthetische materialen zoals polypropyleen, polyester of kunststofvezels die bestand zijn tegen vocht en schimmel. Dit maakt ze ideaal voor buitengebruik, zelfs in regenachtige of vochtige omstandigheden.
  2. UV-bestendigheid: De materialen waarvan outdoor karpetten zijn gemaakt, zijn vaak behandeld om bestand te zijn tegen vervaging door blootstelling aan zonlicht. Dit zorgt ervoor dat het karpet zijn kleur behoudt, zelfs bij langdurige blootstelling aan de zon.
  3. Makkelijk schoon te maken: Outdoor karpetten zijn over het gemakkelijk schoon te maken. Vaak is het voldoende om ze af te spoelen met water en zeep of af te vegen met een vochtige doek. Dit maakt ze praktisch voor buitengebruik waar vuil en modder vaak voorkomen.
  4. Duurzaamheid: Omdat ze zijn ontworpen om buiten te worden gebruikt, zijn outdoor karpetten over het algemeen duurzaam en bestand tegen slijtage. Ze kunnen lang meegaan, zelfs bij intensief gebruik.
  5. Stijlvolle ontwerpen: Outdoor karpetten zijn verkrijgbaar in een breed scala aan ontwerpen, kleuren en patronen, zodat je kunt kiezen wat het beste past bij je buitenruimte en persoonlijke smaak.
  6. Extra opties: Sommige outdoor karpetten hebben extra opties, zoals een antisliprug voor extra stabiliteit op gladde oppervlakken, of zijn gemaakt van gerecyclede materialen voor milieubewust gebruik.

Een buitenkleed

Kiezen van het juiste vloerkleed voor buiten

Bij het kiezen van een buitenvloerkleed is het belangrijk om rekening te houden met de grootte van uw buitenruimte, het beoogde gebruik en uw persoonlijke voorkeuren wat betreft ontwerp en stijl.

We hebben de buitenkleden collectie Lace van Brink&Campman in huis. Deze zijn uiteraard verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Specificaties van de outdoor vloerleden

Kwaliteit: handgeweven
Pool materiaal: 100% recycled PET
Totale hoogte in mm: ca. 15
Totaal gewicht gr/m2: ca. 3050
Beschikbare afmetingen:
140 x 200 cm € 499,-
160 x 230 cm € 625,-
200 x 280 cm € 965.-
250 x 350 cm € 1769,-
Andere maten zijn mogelijk maar dan is er een levertijd van 16 weken.

U bent van harte welkom om de collectie te komen bekijken.

Een buitenkleed

Interessant artikel?

Meer blog artikelen

16 mei 2024
Tips voor een efficiënt keukenontwerp

Een praktische keuken Een keuken moet zijn als een cockpit. Veel handelingen volgen elkaar op in de keuken. Of je nu staat te koken, op te ruimen, of koffie maakt. Het ritme van die handelingen moet terug te vinden zijn in de indeling van je keuken. Of het nu gaat om draairichtingen van deurtjes, de […]

Lees verder
08 maart 2024
Haans Lifestyle

Haans Lifestyle HAANS Lifestyle is een 3e generatie familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring binnen de interieurproducten. Waar ze van oorsprong gestart zijn met rieten mandjes uit China, leveren ze nu een uniek assortiment mooie woonaccessoires voor in en om het huis. HAANS Lifestyle richt zich op Woontextiel, Verlichting, Kleinmeubelen, Windlichten en Decoraties. Ze […]

Lees verder
15 februari 2024
Het perfecte vloerkleed in jouw huis

Kies het perfecte vloerkleed Vloerkleden – of karpetten – zijn er in talloze soorten, maten, vormen en materialen en kunnen een woonkamer nét die extra touch geven die het nodig heeft. Door te spelen met kleuren en patronen geef je jouw interieur een vrolijke twist. Een karpet is ook een echte sfeermaker. Leg een karpet […]

Lees verder