Haans Lifestyle

HAANS Lifestyle is een 3e generatie familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring binnen de interieurproducten. Waar ze van oorsprong gestart zijn met rieten mandjes uit China, leveren ze nu een uniek assortiment mooie woonaccessoires voor in en om het huis.

Haans Lifestyle

HAANS Lifestyle richt zich op Woontextiel, Verlichting, Kleinmeubelen, Windlichten en Decoraties. Ze produceren hun eigen collecties onder de merknaam Initials. Wat staat voor unieke en exclusieve producten met een moderne en hoogwaardige uitstraling. Speciale ontwerpen die zichtbaar met de hand geproduceerd zijn, waarin echte ambacht te herkennen is. De Initials collectie wordt door hen ontworpen en gemaakt onder hun supervisie met de kennis waar ze al ruim 50 jaar over beschikken. Een tijdloze collectie die een stukje “art-feeling” in het interieur brengt.

Haans Lifestyle

Windlichten

Windlichten (de trend van nu!) zijn decoratieve lantaarns of kaarshouders die ontworpen zijn om kaarsen te beschermen tegen wind en omgevingsfactoren, waardoor ze ideaal zijn voor buitengebruik, zoals op patio’s, terrassen of in tuinen. Ze zijn echter ook geschikt voor binnengebruik en kunnen een gezellige en warme sfeer in huis creëren. Windlichten zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, maten en materialen, waardoor je kunt kiezen wat het beste bij jouw interieur past.

decoratie van Haans Lifestyle

HAANS Lifestyle staat garant voor een uniek woonaccessoires assortiment en een uitstekende kwaliteit. HAANS Lifestyle inspireert en combineert!

Haans lifestyle

 

Haans Lifestyle

Persoonlijk

Onthoud dat huisdecoratie heel persoonlijk is. Het is belangrijk dat je kiest voor items die bij jouw smaak en levensstijl passen. Experimenteer met verschillende ideeën en combineer elementen om een huiselijke sfeer te creëren waarin jij je comfortabel en gelukkig voelt. Kom kijken in onze woonwinkel naar ons assortiment van Haans en laat u verrassen.

Interessant artikel?

Meer blog artikelen

09 juli 2024
Welke interieurspecialist wanneer?

Wat is het verschil tussen een binnenhuisarchitect, interieurontwerper of interieurstylist? Wanneer u uw huis wilt laten inrichten, dan komt u in de zoektocht waarschijnlijk verschillende interieurspecialisten tegen. Wanneer heeft u nu een binnenhuisarchitect, interieurontwerper of interieurstylist nodig? En wat doet welke interieurspecialist? We zetten hieronder de verschillen op een rij. Interieurarchitect/ binnenhuisarchitect Dit is een […]

Lees verder
16 mei 2024
Tips voor een efficiënt keukenontwerp

Een praktische keuken Een keuken moet zijn als een cockpit. Veel handelingen volgen elkaar op in de keuken. Of je nu staat te koken, op te ruimen, of koffie maakt. Het ritme van die handelingen moet terug te vinden zijn in de indeling van je keuken. Of het nu gaat om draairichtingen van deurtjes, de […]

Lees verder
05 april 2024
Een karpet voor buiten

Een buitenkleed Kleden voor buiten zijn ontworpen om te worden gebruikt op terrassen, patio’s, tuin of balkon. Ze zijn gemaakt van materialen die bestand zijn tegen weersinvloeden zoals regen, zonlicht en vuil. Een buitenkleed geeft extra cachet aan jouw buitenruimte en ziet er gezellig uit. De kenmerken en voordelen van outdoor vloerkleden Weerbestendigheid: Outdoor karpetten […]

Lees verder