Massa of een meubel op maat?

Wie op zoek gaat naar een nieuw interieur ziet vaak veel van hetzelfde op de meubelboulevards. Een kast of tafel is maar in een paar maten of kleuren verkrijgbaar en voldoet dan niet aan de individuele wens van u als klant. Een meubel op maat kan dan de oplossing zijn.

Een aantal jaren geleden zagen de interieurs er veelal hetzelfde uit. De inrichting werd vaak overheerst door donkerbruin eikenhout, vaak te grote kasten en te kleine tafels. Alle TV meubels waren standaard kastjes waar de TV op stond. De videospeler en cassettedeck stonden erin en daarmee waren de multimediale problemen opgelost.

Meer elektronica

Anno 2019 is er veel veranderd op dat gebied. Als we het TV- meubel als voorbeeld nemen, zien we dat we er steeds meer elektronica (DVD & Blu-Ray spelers, digitale ontvangers, streamers, speakers, soundbar, Xbox, enz.) bij krijgen. Deze apparatuur inclusief bedrading moet netjes en slim in een kast weggewerkt worden. Het meubel moet er ook mooi uitzien en passen bij uw smaak.  Meestal is een dergelijk kant-en-klaar meubel niet te vinden.

Dan kunt u natuurlijk concessies doen en toch gaan voor een standaard meubel. Echter zo’n meubel staat (of hangt) er toch weer een groot aantal jaren, dus waarom zou u dan niet kiezen voor uw droommeubel?
De reden hiervoor kan zijn dat er wordt gedacht dat een meubel op maat erg kostbaar is. Uiteraard hebben de meubelmakers van Kees Verhouden niet stil gezeten en nagedacht hoe ze een mooi maatmeubel voor een goede prijs-/kwaliteitsverhouding kunnen maken. Met het modern machinepark is dit gewoon mogelijk. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor TV-/audio-/videomeubels maar voor wandkasten, boekenkasten, dressoirs en tafels.

Massa of een meubel op maat?

Persoonlijk ontwerp

Kees: “Talent voor schetsen hoeft u niet te hebben om duidelijk te maken wat u wilt. U laat zich inspireren in onze woonwinkel (onze collectie CASE is maatwerk) en in een persoonlijk gesprek maakt u uw wensen en eisen kenbaar. Het is wel handig om te weten welke apparatuur met welke afmeting er in de kast komt te staan. Wij denken met u mee, geven tips en schetsen uw meubel. Zo worden de eerste stappen gezet op weg naar uw eigen ontwerp!”

Dit geldt ook voor keukens en badkamermeubels. Kees: “Een mooie keuken kan door onze meubelmakers gemaakt worden, zonder passtukken en gebruik makend van de mooiste en beste materialen, inclusief apparatuur. Vaak zijn er ook volop keuzes in kleur. Met grote kleurstalen kan er thuis in uw eigen omgeving een goede keuze worden gemaakt.”
Meubels op maat is een niet meer weg te denken trend. Met dit individuele karakter onderscheidt u zich van de massa!

Bewaren

Interessant artikel?

Meer blog artikelen

05 april 2024
Een karpet voor buiten

Een buitenkleed Kleden voor buiten zijn ontworpen om te worden gebruikt op terrassen, patio’s, tuin of balkon. Ze zijn gemaakt van materialen die bestand zijn tegen weersinvloeden zoals regen, zonlicht en vuil. Een buitenkleed geeft extra cachet aan jouw buitenruimte en ziet er gezellig uit. De kenmerken en voordelen van outdoor vloerkleden Weerbestendigheid: Outdoor karpetten […]

Lees verder
08 maart 2024
Haans Lifestyle

Haans Lifestyle HAANS Lifestyle is een 3e generatie familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring binnen de interieurproducten. Waar ze van oorsprong gestart zijn met rieten mandjes uit China, leveren ze nu een uniek assortiment mooie woonaccessoires voor in en om het huis. HAANS Lifestyle richt zich op Woontextiel, Verlichting, Kleinmeubelen, Windlichten en Decoraties. Ze […]

Lees verder
15 februari 2024
Het perfecte vloerkleed in jouw huis

Kies het perfecte vloerkleed Vloerkleden – of karpetten – zijn er in talloze soorten, maten, vormen en materialen en kunnen een woonkamer nét die extra touch geven die het nodig heeft. Door te spelen met kleuren en patronen geef je jouw interieur een vrolijke twist. Een karpet is ook een echte sfeermaker. Leg een karpet […]

Lees verder