‘Vilt en teflon binnen no-time versleten’

Scratch no More ziet gat in de markt
De meeste kennen het wel: de plakviltjes die in de supermarkt, discountwinkel of bouwmarkt te verkrijgen zijn. Voor een euro heb je er dertig en kun je voorlopig even vooruit. Het bedrijf Scratch no More merkte dat deze producten binnen no-time versleten zijn of loslaten, waardoor er alsnog krassen op de vloer ontstaan.

Dit is de reden dat het bedrijf uit Rhenen is begonnen met produceren van vloerbeschermingsproducten die beschadiging van vloeren door het krassen van stoel- en tafelpoten en andere meubelen voorkomen.

Scratch no More

Vilt vs Scratch no More
Vilt slijt gemakkelijk wanneer je met je stoelen schuift. Hierdoor gaat het vilt onder je stoel doorgaans maximaal drie maanden mee, zo geeft Scratch no More aan. Bovendien komt er vuil zoals zand gemakkelijk onder het vilt terecht. Wanneer je dan met je stoel schuift wordt het zand als schuurpapier over je vloer getrokken.

Teflon vs Scratch no More
Teflon is een ander veelgebruikt materiaal voor beschermdoppen. Dit gaat langer mee dan vilt, maar heeft het nadeel dat het een hard materiaal is. Net zoals bij vilt komt vuil zoals zand onder de beschermdop terecht, waardoor dit in de vloer gedrukt wordt en dus krassen veroorzaakt. Ook maken teflon beschermdoppen vrij veel lawaai bij het schuiven, laat het bedrijf via een persbericht weten.

Krasvrij
Scratch no More: “De beschermdoppen van Scratch no More zijn voorzien van drooglooptapijt. Hierdoor komt het vuil niet onder maar tussen de beschermdop te zitten. Daarbij gaan ze ook langer mee dan vilt. Een fijne bijkomstigheid is dat de beschermdoppen ook nog eens geluiddempend werken.

Meer informatie:
Scratch no More
Remmerden 121
3911 TZ Rhenen
(031) 774 54 24
sales@scratchnomore.nl
www.scratchnomore.nl

Interessant artikel?

Meer blog artikelen

05 april 2024
Een karpet voor buiten

Een buitenkleed Kleden voor buiten zijn ontworpen om te worden gebruikt op terrassen, patio’s, tuin of balkon. Ze zijn gemaakt van materialen die bestand zijn tegen weersinvloeden zoals regen, zonlicht en vuil. Een buitenkleed geeft extra cachet aan jouw buitenruimte en ziet er gezellig uit. De kenmerken en voordelen van outdoor vloerkleden Weerbestendigheid: Outdoor karpetten […]

Lees verder
08 maart 2024
Haans Lifestyle

Haans Lifestyle HAANS Lifestyle is een 3e generatie familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring binnen de interieurproducten. Waar ze van oorsprong gestart zijn met rieten mandjes uit China, leveren ze nu een uniek assortiment mooie woonaccessoires voor in en om het huis. HAANS Lifestyle richt zich op Woontextiel, Verlichting, Kleinmeubelen, Windlichten en Decoraties. Ze […]

Lees verder
15 februari 2024
Het perfecte vloerkleed in jouw huis

Kies het perfecte vloerkleed Vloerkleden – of karpetten – zijn er in talloze soorten, maten, vormen en materialen en kunnen een woonkamer nét die extra touch geven die het nodig heeft. Door te spelen met kleuren en patronen geef je jouw interieur een vrolijke twist. Een karpet is ook een echte sfeermaker. Leg een karpet […]

Lees verder