Trends Kerst 2022

Thema Kerst 2022

Wat betreft het thema van Kerst 2022 zijn er drie thema’s die eruit springen:

  • Klassiek thema: Kerstmis is een familiefeest vol van tradities en herinneringen. Het gevoel van warmte, veiligheid en rust komt terug in de kleuren helder karmozijnrood en donker dennengroen. Donkerblauw en zwart verdiepen het thema, samen met gouden en witte accenten. Traditionele kerstmotieven maken het compleet.

 

  • Fresh Theme: Kerstmis in dit thema schittert met frisse en gewaagde kleuren. Levendig rood en diepgroen worden gecombineerd met witte en zilveren accenten voor een ​​jong en vrolijk thema. Daarnaast zijn er gestileerde zwart-witte patronen om zowel een traditioneel als een modern thema te creëren.
  • Luxe thema: de elegante combinatie van zwart en bruin wordt met gouden accenten nog eleganter. Er wordt daarmee een glamoureuze en nobele sfeer gecreëerd, die mooi samen gaat met de tegenstellingen mat en glanzend, klassiek en speels, geaard en luxueus.

Wat worden de mooiste kerstversieringen in 2022?

Bij Kerstmis horen versieringen. En hoewel Kerstmis een traditie is, willen we ook verbazen en een keer iets anders dan anders. Dus het zoeken naar nieuwe details over het thema kan niet missen.

Een trend die veel zal worden gebruikt, richt zich op de natuur en dan vooral op decoraties gemaakt met hernieuwbare materialen. De kleuren van deze trend zijn vooral diep of dof groen, bruin, jeneverbes en zachte steen.

 

Een andere trend richt zich op gratie en poëzie. Dat zien we terug in bloemstukken, kunst, romantische interpretatie en fijne lijntjes. En die aspecten moeten vervolgens in alle soorten decoraties worden verwerkt. Wat de kleuren van deze trend betreft, worden optimistische en gevoelige tinten, zoals fluweelgrijs, zachtgroen, wit getint, topaas, rood en blauw gearceerd.

Kerstkleur 2022, wit is de hoofdrolspeler samen met …

De kleuren van Kerstmis 2022 benadrukken natuurlijke schoonheid, met minimalistische en sprankelende kleuren. Het uitgangspunt is eenvoud en elegantie. Wit blijft de hoofdkleur, omdat het wordt geassocieerd met sneeuw, een natuurlijk element dat kenmerkend is voor Kerstmis. Die natuurlijke elementen zien we ook terug in alle tinten groen.

Andere kleuren zijn metallic zilver en metallic goud, dat een vleugje klassieke en warme glans aan de decoraties geeft. Aangevuld met kleuren zoals roze en zachtblauw, gewoon om kerst een vleugje romantiek te geven.

Tot slot de chocolade- en zandkleuren, wat zachte, rustige en natuurlijke tinten zijn. Zij zorgen voor comfort in huis tijdens de kerstperiode.

Interessant artikel?

Meer blog artikelen

16 mei 2024
Tips voor een efficiënt keukenontwerp

Een praktische keuken Een keuken moet zijn als een cockpit. Veel handelingen volgen elkaar op in de keuken. Of je nu staat te koken, op te ruimen, of koffie maakt. Het ritme van die handelingen moet terug te vinden zijn in de indeling van je keuken. Of het nu gaat om draairichtingen van deurtjes, de […]

Lees verder
05 april 2024
Een karpet voor buiten

Een buitenkleed Kleden voor buiten zijn ontworpen om te worden gebruikt op terrassen, patio’s, tuin of balkon. Ze zijn gemaakt van materialen die bestand zijn tegen weersinvloeden zoals regen, zonlicht en vuil. Een buitenkleed geeft extra cachet aan jouw buitenruimte en ziet er gezellig uit. De kenmerken en voordelen van outdoor vloerkleden Weerbestendigheid: Outdoor karpetten […]

Lees verder
08 maart 2024
Haans Lifestyle

Haans Lifestyle HAANS Lifestyle is een 3e generatie familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring binnen de interieurproducten. Waar ze van oorsprong gestart zijn met rieten mandjes uit China, leveren ze nu een uniek assortiment mooie woonaccessoires voor in en om het huis. HAANS Lifestyle richt zich op Woontextiel, Verlichting, Kleinmeubelen, Windlichten en Decoraties. Ze […]

Lees verder