Cloak

Als u een Cloak bank of fauteuil van Havee meubelen aanschaft, gaat u een verbintenis aan met design en kwaliteit. Alle producten van Havee meubelen worden met de grootste zorg vervaardigd, zodat u in alle comfort kunt genieten van uw Cloak meubel.

Zitmeubelen van Cloak

Cloak Meubelen is Dutch Design. Cloak bestaat uit een opmerkelijke serie banken en schitterende fauteuils strak vormgegeven en perfect uitgevoerd. Elk product kenmerkt zich door elegante, ranke lijnen die de meubels een tijdloze uitstraling geven. Cloak is puur in eenvoud en kwaliteit. Elk Cloak meubel creëert rust in je interieur en zorgt voor een perfect zitcomfort. Een Cloak zitmeubel in je interieur straalt direct klasse en elegantie uit.

Wie gaat vergelijken en naar technische details kijkt, komt onvermijdelijk tot de conclusie dat de kwaliteit optimaal is. De Cloak meubelen kunnen naar wens worden bekleed met leder en stoffen van topfabrikanten zoals De Ploeg en Kvadrat. De combinatie Cloak en Hans Daalder heeft een opmerkelijke serie hoogwaardige Cloak design zitmeubelen opgeleverd. Mooie, pure ontwerpen, volledig gericht op stijlvolle eenvoud en comfort.

“Een sterke ketting heeft alleen maar sterke schakels. Als ontwerper probeer ik mijn ideeën altijd de hoogste kwaliteit mee te geven. Inspiratie alleen is dan niet genoeg; Er wordt gesleuteld en geschaafd totdat het ontwerp in mijn ogen optimaal is. In mijn samenwerking met Cloak werkt het net zo: Hun motto is: Als het beter kan, moet het ook beter.
Het grote vakmanschap van de mensen van Cloak staat garant voor een perfecte vertaling van mijn ontwerp. En dat is de droom van iedere ontwerper !
Trots teken ik voor de “Cloak” collectie.”

Hans Daalder.

Cloak is onderdeel van het moederbedrijf Havee Meubelen. Havee ontwikkelde een eigen label met een drietal designcollecties: Lookline – en de door Hans Daalder ontworpen – Cloak en Moduss (ontworpen door Richard Hutten). Deze zitmeubelen hebben alle een hoogwaardig comfort en een eigen stijl.

Havee vindt het van groot belang dat je flexibel bent, je transparant opstelt, oplossingsgericht denkt, een gedegen kennis van zaken en vaklieden in huis hebt om kwaliteitsproducten te vervaardigen. Die kwaliteit kunt u zelfs aan de onderkant van de meubels zien, want waar andere bedrijven hun meubels ‘afdoeken’, laat Havee die bewust open. De klant kan daarmee de kwaliteit zien welke hij koopt. Dat meedenken met de klant resulteerde overigens ook in de ontwikkeling van het afneembare bekledingssysteem, waarvan Havee Europees octrooihouder is. Ideaal om uw bank een nieuwe look te geven, of bij beschadiging ervan. Uiteraard wordt ook het milieu ontlast wanneer u uw romp hergebruikt. Havee Meubelen mag dan 10 jaar garantie geven op hun meubelen, soms bent u gewoon weer aan iets nieuws toe. De inspirerende collecties designmeubelen van Havee bieden u volop keus.


Cloak bij Kees Verhouden Meubelen

Kees Verhouden Meubelen is al vanaf het prille begin Cloak dealer. De uitgebreide collectie van Cloak banken en Cloak fauteuils staan stuk voor stuk voor een uniek design en voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen. Elk zitmeubel van het merk is uniek en wordt speciaal voor u vervaardigd in de Nederlandse fabriek.

Ontdek bijvoorbeeld de Cloak Bank Sky, een bank die geweldig mooi is om te zien. Het is een luchtig model en heeft een perfect zitcomfort. Of kiest u liever voor de comfortabele Cloak Bank Stone, uniek door zijn strakke ruimtelijke uitvoering door zijn metalen frame. De banken zijn in verschillende afmetingen beschikbaar en zijn naar wens samen te stellen met stoffen of lederen bekleding. Ook hebben wij de schitterende Cloak Fauteuils Pebble en Shell voor u klaar staan in onze woonwinkel.

Cloak ultiem zitcomfort

De vulling voor zittingen, armleuningen en rugleuningen bevatten altijd de hoogste kwaliteiten schuim, de zogenaamde koudschuimen en of Pantera schuimen. Koudschuim en Pantera schuimen volgen de contouren van uw lichaam, ondersteunen deze perfect en garanderen jarenlang zitcomfort. Dit schuim blijft in het gebruik veerkrachtiger dan de meeste polyethers. De zitmeubelen van Cloak worden tevens voorzien van een laag dacron, deze zorgt voor een prettig gevoel als u gaat zitten en minder slijtage van de bekleding.

Kom proefzitten in Oirschot

De meest complete Cloak collectie kunt u komen bezichtigen in de winkel in Oirschot waar wij naast Cloak nog diverse andere topmerken mogen vertegenwoordigen. Onze interieuradviseurs helpen u graag met deskundig en persoonlijk advies.