Cloak Fauteuils

Strak en puur design fauteuils van Hollandse bodem

Cloak Design Fauteuils

Elke fauteuil uit de collectie Cloak staat voor uniek design en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. En, niet geheel onbelangrijk, is vervaardigd met oog op uitmuntend zitcomfort. Gecombineerd met gebruik van topkwaliteit materialen en stoffen heeft u gegarandeerd jarenlang plezier van uw Cloak design fauteuil.

Design Studio Havee

De Havee Design Studio werkt o.a. samen met ontwerper Hans Daalder-design collectie Cloak. De ontwerpen worden uitgewerkt, de rompen vervaardigd en gezamenlijk wordt beoordeeld en bepaald welk type koudschuim erop moet. Het eigen atelier verzorgt de stoffering van de lopende en nieuwe modellen. Deze ontwerpen kenmerken zich door een hoge mate van functionaliteit. De ontwerpen komen voort uit een krachtige basisvorm en kenmerken zich door eenvoud. Als rasechte meubelmensen verstaan zij dit vak als geen ander.
Designer Hans Daalder(1963) over zijn samenwerking met Havee meubelen;
Een sterke ketting heeft alleen maar sterke schakels. Als ontwerper probeer ik mijn ideeën altijd de hoogste kwaliteit mee te geven. Inspiratie alleen is dan niet genoeg; Er wordt gesleuteld en geschaafd totdat het ontwerp in mijn ogen optimaal is.
In mijn samenwerking met Havee werkt het net zo; Hun motto is; Als het beter kan, moet het ook beter. Het grote vakmanschap van de mensen van Havee staat garant voor een perfecte vertaling van mijn ontwerp. En dat is de droom van iedere ontwerper!

Cloak Fauteuils op maat

De mogelijkheden om uw eigen Cloak Fauteuils samen te stellen zijn eindeloos. Zo kunt u kiezen uit diverse frame uitvoeringen, afmetingen en afwerkingen in bekleding met leer of stof. Standaard krijgt u 10 jaar garantie op de constructie. Alle meubels van Cloak worden op Hollandse bodem vervaardigd door gepassioneerde vakmensen. Hierdoor krijgt u alleen het beste van het beste in huis.

Design fauteuils bij Verhouden Meubelen

Als dealer vanaf het prille begin, hebben wij de meeste complete collectie Cloak zitmeubelen in onze woonwinkel in Oirschot. Kom proefzitten en ontdek zelf of u uw droom fauteuil binnen de collectie van Cloak vindt. Liever een bank of eetkamerstoel van Cloak, ook die hebben wij in huis.

Naast Cloak fauteuils hebben wij ook een grote collectie design fauteuils van merken als bert plantagie, Pode by LeoluxEvidence by LeoluxPasse PartoutJess DesignGealuxDe ToekomstCalia.