Eten, zitten en opbergen

Zoekt u een eethoek om gezellig te tafelen, een bank om lekker te loungen, een multifunctioneel audiomeubel of een comfortabele relaxfauteuil? Bij ons vindt u het totaalconcept voor woonkamer en keuken op MAAT.

Eten, zitten en opbergen

Zoekt u een meubel op maat in eiken, kersen, noten, (wit) gelakt in een bepaalde afmeting? In onze meubelmakerij worden meubelen gemaakt in iedere afmeting, verschillende houtsoorten, keramiek en Dekton. Zo kunt u bij een kast bijvoorbeeld kiezen voor deurtjes, laden, kleppen, open vak, met of zonder TV lift. Moet de kast hangen, zweven of staan op een plint of pootjes. U mag het zeggen, onze meubelmakers maken het graag voor u.

Binnen ons private label de CASE collectie vervaardigen we verschillende series. Zo hebben we binnen onze kastencollectie de serie Custom, Connect, Converse, Corner, Pure Oak, Wall en Bricolle di Venezia. Tafels maken we ook in alle maten en uitvoeringen. Invite, Double X, Share, Sur le Pont, Tommy Tree en Victor Hugo zijn hier voorbeelden van.

Kijk voor een volledig overzicht van al deze series op de pagina meubelen van CASE.

zitten, eten en opbergen

Heeft u zelf een idee voor een meubel? Dat kan uiteraard ook. Wij denken graag met u mee om uw ideeën op het gebied van eten, zitten en opbergen realiseerbaar te maken.

Wij beschikken ook over een eigen meubelspuiterij en kunnen het meubel in iedere gewenste kleur spuiten, zowel in matlak als in hoogglans. We hebben van de meest actuele RAL en Sikkens kleuren, grote kleurstalen die u mee naar huis kunt nemen om daar de juiste kleur te bepalen. Ook kan het nieuwe meubel de kleur krijgen van uw huidige meubels aan de hand van een staal.

CASE meets BERT

Naast ons private label CASE vindt u bij ons de A-merken zoals Bert Plantagie, Cloak, De Toekomst, Gealux, Koinor, Pode by Leolux, Jess, Passe Partout enz. Van het merk Bert Plantagie kunt u de complete actuele collectie zien in onze brandstore welke ook de grootste is van Zuid Nederland!

Wij nodigen u graag uit in onze woonwinkel met sfeer en passie. Ons vakkundig en enthousiast team verwelkomt u graag! Het is ook mogelijk om online een afspraak met ons te maken.