Soundbar meubels

Als we aan ChatGPT vragen wat een soundbar meubel is, krijgen we het volgende resultaat:

Een soundbar meubel is een speciaal ontworpen meubelstuk dat is gemaakt om een soundbar en andere audiovisuele apparatuur op te bergen. Soundbars zijn dunne luidsprekers die zijn ontworpen om het geluid van een televisie te verbeteren, vooral als het gaat om het versterken van dialogen en het verbeteren van de algehele geluidservaring bij het bekijken van films, tv-shows of het luisteren naar muziek.

Prachtig en helemaal waar! We hadden het zelf niet mooier kunnen verwoorden.

Sonos smart furniture

Spectral Smart Furniture

Sinds een aantal weken zijn we dealer geworden van het merk Spectral. Spectral is handwerk uit Duitsland en ontwikkelt en produceert al 30 jaar onder andere soundbar meubels op maat. Ze weten zich hier als een ware pionier in de wereld van tv-meubels op maat te manifesteren onder het motto “smart furniture”.

Smart tv’s hebben een grote verandering doorgemaakt. De televisies worden qua design steeds mooier en dunner maar geluid verliest hierdoor wel zijn kwaliteit. Met een steeds groter wordend eisenpakket is een soundsysteem tegenwoordig geen overbodige luxe meer. Maar als u liever geniet van onzichtbaar geluid dan heeft Spectral hier de oplossing voor.

Bent u op zoek naar een mooi op maat gemaakt tv-meubel waarin u al uw entertainmentapparatuur op een slimme en onzichtbare manier kunt opbergen? De Ameno en Scala soundbar meubels bieden de oplossing voor een opgeruimde woonkamer zonder storende kabels, luidsprekers of subwoofers. Kies voor onze maatwerkoplossingen en creëer de perfecte omgeving voor uw home-entertainment! Vervaardigd van glas en uiteraard in heel veel maten verkrijgbaar. Het kleurenpallet is oneindig en LED verlichting aan de boven- en/of onder- en/of zijkanten is ook mogelijk.

Soundbar van Spectral ontwikkelt door Canton®

Het Duitse merk Canton heeft exclusief voor Spectral de BRP1 high end passieve soundbar ontwikkeld. Deze geeft subliem geluid met de stijlvolle integratie in de Spectral meubels en is volledig compatibel met alle Sonos producten. Bij ieder soundbar tv-meubel van Spectral wordt er namelijk niet alleen gekeken of de soundbar passend is, maar ook of deze nog goed klinkt wanneer deze eenmaal verwerkt zit in het tv-meubel.

De passieve BRP1 soundbar wordt aangestuurd met de Amp van Sonos, dit is de ideale versterker van Sonos en is uit te breiden met Sonos Era 100 surroundspeakers en zelfs twee Sonos subwoofers. Dus ook de beste geluidservaring in soundbar vorm.

De BRP1 is onder andere geschikt voor de modellen Ameno en Scala.

In onze woonwinkel hebben we het Ameno tv meubel uitgerust met een BRP1, 1 Amp, 1 Sonos subwoofer en 2 Era 100 speakers op standaard.

Een Soundbar meubel

Sonons Home Cinema

Uiteraard kunnen de soundbars van Sonos (Ray, Beam en Arc) ook geplaatst worden in de soundbar meubels van Spectral. In onze woonwinkel hebben we het Scala TV meubel uitgerust met de soundbar Arc. Deze heeft onder andere 11 interne speakers en Dolby Atmos.

Spectral met Bert Plantagie

Spectral is een prachtige combinatie met onder andere Bert Plantagie en de verlichting van Secto. U bent van harte welkom om de gehele collectie te komen bekijken. Tot en met eind maart zijn we ook iedere zondag extra geopend van 12.00u tot 17.00u.

Interessant artikel?

Meer blog artikelen

16 mei 2024
Tips voor een efficiënt keukenontwerp

Een praktische keuken Een keuken moet zijn als een cockpit. Veel handelingen volgen elkaar op in de keuken. Of je nu staat te koken, op te ruimen, of koffie maakt. Het ritme van die handelingen moet terug te vinden zijn in de indeling van je keuken. Of het nu gaat om draairichtingen van deurtjes, de […]

Lees verder
05 april 2024
Een karpet voor buiten

Een buitenkleed Kleden voor buiten zijn ontworpen om te worden gebruikt op terrassen, patio’s, tuin of balkon. Ze zijn gemaakt van materialen die bestand zijn tegen weersinvloeden zoals regen, zonlicht en vuil. Een buitenkleed geeft extra cachet aan jouw buitenruimte en ziet er gezellig uit. De kenmerken en voordelen van outdoor vloerkleden Weerbestendigheid: Outdoor karpetten […]

Lees verder
08 maart 2024
Haans Lifestyle

Haans Lifestyle HAANS Lifestyle is een 3e generatie familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring binnen de interieurproducten. Waar ze van oorsprong gestart zijn met rieten mandjes uit China, leveren ze nu een uniek assortiment mooie woonaccessoires voor in en om het huis. HAANS Lifestyle richt zich op Woontextiel, Verlichting, Kleinmeubelen, Windlichten en Decoraties. Ze […]

Lees verder