Soundbar meubels

Als we aan ChatGPT vragen wat een soundbar meubel is, krijgen we het volgende resultaat:

Een soundbar meubel is een speciaal ontworpen meubelstuk dat is gemaakt om een soundbar en andere audiovisuele apparatuur op te bergen. Soundbars zijn dunne luidsprekers die zijn ontworpen om het geluid van een televisie te verbeteren, vooral als het gaat om het versterken van dialogen en het verbeteren van de algehele geluidservaring bij het bekijken van films, tv-shows of het luisteren naar muziek.

Prachtig en helemaal waar! We hadden het zelf niet mooier kunnen verwoorden.

Sonos smart furniture

Spectral Smart Furniture

Sinds een aantal weken zijn we dealer geworden van het merk Spectral. Spectral is handwerk uit Duitsland en ontwikkelt en produceert al 30 jaar onder andere soundbar meubels op maat. Ze weten zich hier als een ware pionier in de wereld van tv-meubels op maat te manifesteren onder het motto “smart furniture”.

Smart tv’s hebben een grote verandering doorgemaakt. De televisies worden qua design steeds mooier en dunner maar geluid verliest hierdoor wel zijn kwaliteit. Met een steeds groter wordend eisenpakket is een soundsysteem tegenwoordig geen overbodige luxe meer. Maar als u liever geniet van onzichtbaar geluid dan heeft Spectral hier de oplossing voor.

Bent u op zoek naar een mooi op maat gemaakt tv-meubel waarin u al uw entertainmentapparatuur op een slimme en onzichtbare manier kunt opbergen? De Ameno en Scala soundbar meubels bieden de oplossing voor een opgeruimde woonkamer zonder storende kabels, luidsprekers of subwoofers. Kies voor onze maatwerkoplossingen en creëer de perfecte omgeving voor uw home-entertainment! Vervaardigd van glas en uiteraard in heel veel maten verkrijgbaar. Het kleurenpallet is oneindig en LED verlichting aan de boven- en/of onder- en/of zijkanten is ook mogelijk.

Soundbar van Spectral ontwikkelt door Canton®

Het Duitse merk Canton heeft exclusief voor Spectral de BRP1 high end passieve soundbar ontwikkeld. Deze geeft subliem geluid met de stijlvolle integratie in de Spectral meubels en is volledig compatibel met alle Sonos producten. Bij ieder soundbar tv-meubel van Spectral wordt er namelijk niet alleen gekeken of de soundbar passend is, maar ook of deze nog goed klinkt wanneer deze eenmaal verwerkt zit in het tv-meubel.

De passieve BRP1 soundbar wordt aangestuurd met de Amp van Sonos, dit is de ideale versterker van Sonos en is uit te breiden met Sonos Era 100 surroundspeakers en zelfs twee Sonos subwoofers. Dus ook de beste geluidservaring in soundbar vorm.

De BRP1 is onder andere geschikt voor de modellen Ameno en Scala.

In onze woonwinkel hebben we het Ameno tv meubel uitgerust met een BRP1, 1 Amp, 1 Sonos subwoofer en 2 Era 100 speakers op standaard.

Een Soundbar meubel

Sonons Home Cinema

Uiteraard kunnen de soundbars van Sonos (Ray, Beam en Arc) ook geplaatst worden in de soundbar meubels van Spectral. In onze woonwinkel hebben we het Scala TV meubel uitgerust met de soundbar Arc. Deze heeft onder andere 11 interne speakers en Dolby Atmos.

Spectral met Bert Plantagie

Spectral is een prachtige combinatie met onder andere Bert Plantagie en de verlichting van Secto. U bent van harte welkom om de gehele collectie te komen bekijken. Tot en met eind maart zijn we ook iedere zondag extra geopend van 12.00u tot 17.00u.

Interessant artikel?

Meer blog artikelen

06 oktober 2023
Bert Plantagie Brandstore XL

We zijn Brandstore XL van bert plantagie! Na een verbouwing kunnen we met trots vertellen dat we Brandstore XL van bert plantagie zijn! De complete actuele collectie van bert plantagie is exclusief te zien en verkrijgbaar bij ons; de enige Brandstore XL van Brabant. We zijn zeer trots op het resultaat! Een compleet nieuwe look and […]

Lees verder
07 september 2023
Wat kan groen in de slaapkamer doen?

Wat kan groen in de slaapkamer doen? Bij inrichting van een slaapkamer denk je in eerste instantie aan een heerlijk bed, een grote praktische kledingkast en eventueel fijne fauteuils. Je denkt waarschijnlijk niet zo snel aan kamerplanten als je de slaapkamer gaat inrichten. Maar het is echt meer dan de moeite waard je hier eens […]

Lees verder
07 juli 2023
Vijf tips om meer sfeer in je slaapkamer te creëren 

Vijf tips om meer sfeer in je slaapkamer te creëren Het fijne aan een slaapkamer is dat deze ruimte op eindeloos veel manieren te stijlen is en je niet veel nodig hebt om je slaapkamer een compleet nieuwe look te geven. Met een nieuw dekbedovertrek, kleurtje op de muur en wat gezellig accessoires heb je […]

Lees verder