bert plantagie brandstore XL

Een select aantal verkooppunten mag zich ‘bert plantagie brandstore XL noemen en Kees Verhouden Meubelen is er daar één van! Wij zijn de enige van Brabant.

Brandstore XL

Met trots kunnen we nu vertellen dat we Brandstore XL van bert plantagie zijn!

Een compleet nieuwe look and feel waar inspiratie en beleving voorop staat. Op meer dan 250 m2 tonen wij hier de allernieuwste collectie van Bert Plantagie. Laat u inspireren door de nieuwste collectie en stel uw droommeubel samen in het gloednieuwe “BP atelier”. Deze hangt en staat vol met stof- en lederstalen, keramiek, Dekton, houtstalen, moodboards en heeft een groot scherm als meubelconfigurator.

De complete actuele collectie van bert plantagie is exclusief verkrijgbaar bij ons; de enige Brandstore XL van Brabant.


Over bert plantagie®

bert plantagie is een Nederlands merk met stijlvolle en verleidelijke designmeubelen van topkwaliteit. Het merk draagt de naam van de oprichter en eigenaar, Bert Plantagie.

De meubelen van bert plantagie hebben een geheel eigen identiteit waarmee een ieder, mits juist toegepast, een evenwichtig, smaakvol en altijd uniek interieur kan creëren. Benieuwd naar de moderne en exclusieve collectie van bert plantagie?

Kom naar Oirschot gelegen in de driehoek Eindhoven, Den Bosch, Tilburg. en laat u inspireren door al het nieuws! Vanaf oktober tot en met maart zijn we ook iedere zondag extra geopend van 12.00u tot 17.00u. U bent van harte welkom.

Design van bert plantagie

Design, Comfort, Maatwerk, Vakmanschap, Duurzaamheid. Bij bert plantagie ontwikkelen ze stoelen en tafels waarin die vijf aspecten samensmelten. En dat op een plek waar alles en iedereen in een huis samenkomt: aan tafel. Want daar speelt het leven zich af! Er wordt gewerkt, geleerd, gegeten, genoten, gepraat. Daar worden de verhalen verteld en herinneringen gemaakt.

Daarom is het kiezen van de juiste tafel en stoelen zo belangrijk. Die moeten niet alleen praktisch en comfortabel zijn, maar liefst ook iets van uw persoonlijke smaak en stijl weerspiegelen. Op een manier waar iedereen zich prettig bij voelt. De meubels van plantagie zijn daardoor niet alleen mooi en van hoge kwaliteit maar ook uitgerust met personalisatiemogelijkheden en opties. Zo is er altijd een tafel en een stoel die bij u past. Daarnaast bieden ze ook een serie fauteuils, barkrukken, banken en salon- en bijzettafels aan om uw inrichting helemaal af te maken.

Duurzaamheid

Bij alles van ze doen speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Dat is te merken aan de lange levensduur van de producten, maar ook de stappen die ze zetten om hun CO2 uitstoot te minimaliseren en te compenseren. Alle producten worden in Europa gemaakt, met oog voor mens en milieu. Bovendien zijn er zeer scherp op hun afvalstromen en werken zo veel mogelijk met gerecyclede en/of recyclebare materialen.

Elke meubelstuk wordt speciaal voor u gemaakt met passie en aandacht voor detail. Daardoor kan elke stoel die u bestelt uniek zijn. De vaklieden van bert plantagie werken in een veilige, gezonde omgeving voor een eerlijk loon. Zo waarderen ze hun werk en inzet en garanderen ze hoogst mogelijke kwaliteit.

Brandstore XL

In onze brandstore staat de gehele actuele collectie met alle mogelijke bekledingsmaterialen zoals leder en stof, de houtkleuren, de stalen van Dekton en keramiek en alle epoxykleuren. Ook hebben we uiteraard de online configurator ter beschikking om voor u de keuze nog gemakkelijker te maken.

Dutch Design

bert plantagie werkt nauw samen met topontwerpers als Roderick Vos, Hans Daalder, Stefan Steenkist, Thijs Smeets, Jan Dijkstra en Frans Schrofer. Zij vertalen de trends op geheel eigen wijze in een actuele collectie met bijzondere en aansprekende creaties. Zo tekende Roderick Vos het unieke RePly stoeltje, welke direct werd opgenomen in de permanente collectie van het Museum of Arts and Design in New York. Stefan Steenkist heeft onder meer de eetkamerstoelen Duo, Spargo en Kiko voor bert plantagie ontworpen. Jan Dijkstra tekende voor de stoel Flip en Hans Daalder voor de stoel Kameleon. Frans Schofer heeft de fantastische fauteuil Avia ontworpen.