We zijn Brandstore XL van bert plantagie!

Na een verbouwing kunnen we met trots vertellen dat we Brandstore XL van bert plantagie zijn! De complete actuele collectie van bert plantagie is exclusief te zien en verkrijgbaar bij ons; de enige Brandstore XL van Brabant.

Bert Plantagie Brandstore XL bij Kees Verhouden Meubelen

We zijn zeer trots op het resultaat! Een compleet nieuwe look and feel waar inspiratie en beleving voorop staat. Op meer dan 250 m2 tonen wij hier de allernieuwste collectie van Bert Plantagie. Laat u inspireren door de nieuwste collectie en stel uw droommeubel samen in het gloednieuwe “BP atelier”. Deze hangt en staat vol met stof- en lederstalen, keramiek, Dekton, houtstalen, moodboards en heeft een groot scherm als meubelconfigurator.

Bert Plantagie Brandstore XL bij Kees Verhouden Meubelen

Om het plaatje compleet te maken hebben we de producten van bert plantagie aangevuld met nieuwe meubelen en merken zoals TV meubels, dressoirs, kasten van Spectral en verlichting van Ilfari en Secto. Echt een schitterend geheel en een perfecte match van Design, Comfort, Maatwerk, Vakmanschap en Duurzaamheid.

Bert Plantagie Brandstore XL bij Kees Verhouden Meubelen

Over bert plantagie®

bert plantagie is een Nederlands merk met stijlvolle en verleidelijke designmeubelen van topkwaliteit. Het merk draagt de naam van de oprichter en eigenaar, Bert Plantagie.

De collectie bestaat uit: banken, barkrukken, bartafels, eetkamerstoelen, eetkamertafels, fauteuils en salon- en bijzettafels.

De meubelen van bert plantagie hebben een geheel eigen identiteit waarmee u een evenwichtig, smaakvol en uniek interieur kunt creëren.

Bert Plantagie Brandstore XL bij Kees Verhouden Meubelen

MAKE IT YOURS: stel uw eigen bert plantagie meubel samen

Een design meubel helemaal aanpassen aan uw persoonlijke wensen?

Ga uw gang, make it yours! Met onze meubelconfigurator ziet u razendsnel wat er allemaal mogelijk is en hoe de opties van uw keuze er uitzien. De meest populairste bert plantagie meubelen zijn al geheel actief in de configurator. Uw perfecte eetkamertafel kunt u ook samenstellen in 5 stappen met het Table Talk concept.

Kom kijken, hier is geen afspraak voor nodig, u kunt ieder moment binnenlopen. Vanaf nu (oktober tot en met maart) zijn we ook op zondag geopend van 12.00u tot 17.00u.

Interessant artikel?

Meer blog artikelen

09 november 2023
Een soundbar meubel

Soundbar meubels Als we aan ChatGPT vragen wat een soundbar meubel is, krijgen we het volgende resultaat: Een soundbar meubel is een speciaal ontworpen meubelstuk dat is gemaakt om een soundbar en andere audiovisuele apparatuur op te bergen. Soundbars zijn dunne luidsprekers die zijn ontworpen om het geluid van een televisie te verbeteren, vooral als […]

Lees verder
07 september 2023
Wat kan groen in de slaapkamer doen?

Wat kan groen in de slaapkamer doen? Bij inrichting van een slaapkamer denk je in eerste instantie aan een heerlijk bed, een grote praktische kledingkast en eventueel fijne fauteuils. Je denkt waarschijnlijk niet zo snel aan kamerplanten als je de slaapkamer gaat inrichten. Maar het is echt meer dan de moeite waard je hier eens […]

Lees verder
07 juli 2023
Vijf tips om meer sfeer in je slaapkamer te creëren 

Vijf tips om meer sfeer in je slaapkamer te creëren Het fijne aan een slaapkamer is dat deze ruimte op eindeloos veel manieren te stijlen is en je niet veel nodig hebt om je slaapkamer een compleet nieuwe look te geven. Met een nieuw dekbedovertrek, kleurtje op de muur en wat gezellig accessoires heb je […]

Lees verder