We zijn Brandstore XL van bert plantagie!

Na een verbouwing kunnen we met trots vertellen dat we Brandstore XL van bert plantagie zijn! De complete actuele collectie van bert plantagie is exclusief te zien en verkrijgbaar bij ons; de enige Brandstore XL van Brabant.

Bert Plantagie Brandstore XL bij Kees Verhouden Meubelen

We zijn zeer trots op het resultaat! Een compleet nieuwe look and feel waar inspiratie en beleving voorop staat. Op meer dan 250 m2 tonen wij hier de allernieuwste collectie van Bert Plantagie. Laat u inspireren door de nieuwste collectie en stel uw droommeubel samen in het gloednieuwe “BP atelier”. Deze hangt en staat vol met stof- en lederstalen, keramiek, Dekton, houtstalen, moodboards en heeft een groot scherm als meubelconfigurator.

Bert Plantagie Brandstore XL bij Kees Verhouden Meubelen

Om het plaatje compleet te maken hebben we de producten van bert plantagie aangevuld met nieuwe meubelen en merken zoals TV meubels, dressoirs, kasten van Spectral en verlichting van Ilfari en Secto. Echt een schitterend geheel en een perfecte match van Design, Comfort, Maatwerk, Vakmanschap en Duurzaamheid.

Bert Plantagie Brandstore XL bij Kees Verhouden Meubelen

Over bert plantagie®

bert plantagie is een Nederlands merk met stijlvolle en verleidelijke designmeubelen van topkwaliteit. Het merk draagt de naam van de oprichter en eigenaar, Bert Plantagie.

De collectie bestaat uit: banken, barkrukken, bartafels, eetkamerstoelen, eetkamertafels, fauteuils en salon- en bijzettafels.

De meubelen van bert plantagie hebben een geheel eigen identiteit waarmee u een evenwichtig, smaakvol en uniek interieur kunt creëren.

Bert Plantagie Brandstore XL bij Kees Verhouden Meubelen

MAKE IT YOURS: stel uw eigen bert plantagie meubel samen

Een design meubel helemaal aanpassen aan uw persoonlijke wensen?

Ga uw gang, make it yours! Met onze meubelconfigurator ziet u razendsnel wat er allemaal mogelijk is en hoe de opties van uw keuze er uitzien. De meest populairste bert plantagie meubelen zijn al geheel actief in de configurator. Uw perfecte eetkamertafel kunt u ook samenstellen in 5 stappen met het Table Talk concept.

Kom kijken, hier is geen afspraak voor nodig, u kunt ieder moment binnenlopen. Vanaf nu (oktober tot en met maart) zijn we ook op zondag geopend van 12.00u tot 17.00u.

Interessant artikel?

Meer blog artikelen

05 april 2024
Een karpet voor buiten

Een buitenkleed Kleden voor buiten zijn ontworpen om te worden gebruikt op terrassen, patio’s, tuin of balkon. Ze zijn gemaakt van materialen die bestand zijn tegen weersinvloeden zoals regen, zonlicht en vuil. Een buitenkleed geeft extra cachet aan jouw buitenruimte en ziet er gezellig uit. De kenmerken en voordelen van outdoor vloerkleden Weerbestendigheid: Outdoor karpetten […]

Lees verder
08 maart 2024
Haans Lifestyle

Haans Lifestyle HAANS Lifestyle is een 3e generatie familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring binnen de interieurproducten. Waar ze van oorsprong gestart zijn met rieten mandjes uit China, leveren ze nu een uniek assortiment mooie woonaccessoires voor in en om het huis. HAANS Lifestyle richt zich op Woontextiel, Verlichting, Kleinmeubelen, Windlichten en Decoraties. Ze […]

Lees verder
15 februari 2024
Het perfecte vloerkleed in jouw huis

Kies het perfecte vloerkleed Vloerkleden – of karpetten – zijn er in talloze soorten, maten, vormen en materialen en kunnen een woonkamer nét die extra touch geven die het nodig heeft. Door te spelen met kleuren en patronen geef je jouw interieur een vrolijke twist. Een karpet is ook een echte sfeermaker. Leg een karpet […]

Lees verder